Šampón v hlavnej roli

Položili ste si niekdy otázku, čím je vlastne správne umývať si svoj fúzatý skvost a prečo? Na to máme špeciálny výrobok. Umývate si fúzy tradičným šampónom na vlasy v lepšom prípade, v tom horšom len sprchovým gélom? Tak to potom čítajte ďalej a odhaľte magogické účinky tohoto výrobku, ako by povedala Jolanda.

Najprv musíme vysvetliť, prečo je lepšie si umývať fúzy špeciálnym prípravkom a nestačí k tomu používať obyčajný šampón na vlasy. Rovnako ako u vlasov sa snažíme z fúzov dostať preč nečistoty, prirodzený maz, pot a odumreté kožné bunky. Na rozdiel od vlasov sa ale musíme postarať aj o omrvinky a nečistoty z jedla. Pokiaľ máte radi rebierka, hamburgery a podobné vyberané jedlá, tak víete, o čom hovoríme – znečistiť si bradu, je jednoduchšie ako zohnať smaho na Václaváku. Vďaka nášmu šampónu, ktorý je špeciálne navrhnutý pre štruktúru fúzov, stačí umyť fúzy len jedenkrát, a výsledok perfektnej čistoty je zaručený. V tom spočíva zásadný rozdiel oproti šampónu na vlasy, či sprchovému gélu, kde jedno umytie zďaleka nestačí. Naviac používaním týchto výrobkov dochádza k zbytočnému vysušovaniu pokožky aj fúzu samótného.

Náš šampón obsahuje jemné tenzidy na bázi rastlinných olejov, vďaka ktorým fúzy odolávajú statickej elektrike, takže po umytí nebudú trčať na všetky strany. Olejové prísady a konzervačné zložky zase zabezpečujú lepšie rozčesávanie a lesk.

Pretože máme radi prírodu a hlavne zeleň, je vyrobený z obnoviteľných zdrojov a ekologicky šetrných konzervantov. Alergikov zase poteší redukovaným obsahom alergénov - šampón obsahuje len to najnutnejšie a síce Limonen, ktorý odstraňuje maz a zvyšky prípravkov. Súčasne dodáva šampónu sviežu citrusovú vôňu a dobre ho akceptuje aj tá najcitlivejšia pokožka.

Vďaka týmto ingredienciam fúzy perfektne umyjete, zmäkčíte a pritom minimálne vysušíte a naježíte, ako by sa tak stalo umytím obyčajným šampónom na vlasy. Pre zachovanie dobre vyživených a zdravých fúzov je teda ideálne, používať špeciálny prípravok k tomu určený.

Jednoducho nevysušuje tak ako šampóny na vlasy, je šetrný, dodáva lesk a fúzy sa po ňom lepšie rozčesávajú. Pokiaľ by sme Vás nepresvedčili, že Angry Šampus je niečo čo potrebujete, tak si aspoň neumývajte Vašu ozdobu telovým šampónom!

Pozn. hneď po umytí je vhodné aplikovať olej alebo balzám pre dosiahnutie maximálneho účinku týchto prípravkov. Póry sú roztiahnuté a všetky dobroty idú priamo dovnútra. Prečítajte si viac o oleji alebo balzamu.

Celé zloženie nižšie

BeardSampoo_AngryBeards

 

KÚPIŤ ŠAMPÓN