Blahodárny olej

V tomto článku sa môžete dočítať o účinkoch hlavných zložiek v našich olejoch a o kompletnom zložení všetkých olejov na fúzy. Bez dlhšieho rozmýšľania poďme na to.

Mandľový olej (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), po tomto oleji Vám Vaša pokožka bude vďačná. Je naozaj jemný, doporučuje sa aj pre deti, takže sa nemusíte báť, že by Vašej pokožke uškodil. Je to jedna z najkvalitnejších surovín, ktorá sa v kozmetike používa. Pleti dodáva esenciálne mastné kyseliny, ktoré majú vplyv ako na samotnú pokožku, tak aj na fúzy. Dobre preniká do pokožky, ktorú zásobuje vitalizujúcími vitamínmi (A,B,E) a minerálnymi látkami. Dobre hydratuje aj suchšiu pleť. Vďaka vitamínom E a C vytvára ochrannú vrstvu, ktorá pokožku chráni pred vonkajšími vplyvmi, a to lepšie ako Trumpova stena v USA pred prisťahovalcami z Mexika.

Coco Caprylate/Caprate sa vyrába z kokosového oleja. V kozmetike sa často využíva ako zmäkčovadlo a emulgátor. Je to suchý olej, vďaka čomu fúzy nezaťaží ani neumastí. Ako už z funkcie zmäkčovadla vyplýva, tak zmäkčuje, zvláčňuje a vyhladzuje. Podobne pôsobí aj pri fúzoch či vlasoch, vyhlazuje je a dodáva im lesk, za ktorý by sa nemusela hanbiť ani vyleštená plešina Vina Diesela. Doporučuje sa aj pre veľmi citlivú pokožku. Veľkou výhodou tiež je, že do pokožky skvelo preniká.

Arganový olej (Argania Spinosa Kernel Oil) stažený soubor je tiež v kozmetike veľmi vyhľadávanou surovinou. Je bohatší na vitamíny a esenciálne mastné kyseliny ako Rothschild na doláre. Výborne regeneruje a vyživuje. Je to veľmi silný antioxidant a tiež urýchľuje hojenie povrchových zranení na pokožke. Často ho tak môžeme nájsť v najrôznejších liečivách a revitalizujúcich krémoch.

Avokádový olej (Persea Gratissima Oil)je ďalší zo skupiny extrémne blahodárných olejov. Má podobné účinky ako arganový olej, je taktiež silný antioxidant, obsahuje celú radu vitamínov (A,B,C,E) a nenasýtené mastné kyseliny. Plusom tiež je, že chrání proti UV, a to ešte lepšie než Stiflerov faktor 69. Podporuje regeneráciu a čo viac, aj samotný rast vlasov/fúzov, tvorbu kolagénu a k tomu všetkému i zmäkčuje.

 

Tocopheryl Acetatestažený soubor (1) je synteticky vyrábaný vitamín E. Vybrali sme ho pre jeho prírodnú alternatívu E-tocopherolu pre jeho benefity, ktoré prevyšujú zápor. Ten je len jeden, vstrebáva sa horšie do pokožky. Je prirodzený antioxidant a pôsobí proti voľným radikálom lepšie ako Tomio Okamura. Pomáha pokožke „bojovať“ proti stárnutiu. Používa sa tiež pri hojení rán. Má hydratačné a protizápalové účinky. Tiež má funkciu konzervantu.

Ovesný olej (Avena Sativa Kernel Oil) nielen že obsahuje pre pokožku a fúzy nenahraditeľné látky, on ich obsahuje v takom pomere, aký nemá žiadny olej. Medzi jeho hlavné prednosti patrí, pomoc a udržanie prirodzeného pH, je veľmi bohatý na esenciálne mastné kyseliny, ktoré pokožku chránia pred stratou vody, a je silný antioxidant. Ku všetkému obsahuje desivo znejúce ceramidy, ktoré sa starajú o správnu funkciu kožnej bariéry a bránia rozkladu kolagénu a elastínu. Ako bonus toho všetkého ním vytvorená ochranná vrstva pokožku chráni proti slnku a vysušovaniu.

Všetky ingredience sme dôkladne vyberali, spolu s odborníkom a veríme, že výsledok stojí za to a sadne aj Vám.

 

 

 

BeardOil_AngryBeards

 

KÚPIŤ OLEJ