Zázračný balzam

Naše balzámy obsahujú celý rad prospešných látok. Chceli by sme Vám podrobnejšie predstaviť tie najdôležitejšie. Na konci, pod článkom, nájdete kompletné zloženíe.

Bambucké máslo (Butyrospermum parkii) je kľúčovým prvkom našich balzámov. Už faraóni v dávnom Egypte vedeli o jeho účinkoch, a preto ho používali na svoje fúzy. Hydratuje, vyživuje, chráni proti nepriaznivým vplyvom. Je bohaté na vitamíny A,E,F a nenasýtené mastné kyseliny. Má výborné protizápalové účinky, zvyšuje odolnosť pokožky a naviac hojí poškodenú pokožku. Dopraje fúzom rovnakú starostlivosť, ktorú mali potomkovia bohov.

Kokosový olej (Cocos Nucifera Oil)sebastien-gabriel-182783je ten pravý balzám pre fúzy aj pokožku. Pri pravidelnom používaní dokáže z fúzov odstrániť lupiny a dodá im prirodzený lesk. Takže po pravidelnom používaní fúzy iba nevyzerajú zdravo, ale zdravé reálne aj sú. Zabraňuje vysušeniu a skvelo hydratuje. Je to silný antioxidant a je tiež bohatý na vitamíny. Vaše fúzy vďaka tomu budú žiariť aj v tej najlepšej spoločnosti.

Včelí vosk (Cera Alba) je jedným z najpoužívanejších v kozmetike, de facto najpoužívanejší, keď vynecháme vegánov a alergikov. Ceníme si ho pre jeho jedinečné vlastnosti. Pomáha pri regenerácii pokožky, vyživuje a hydratuje. Má protizápalové účinky a často sa používa napríklad na popáleniny. Toto sa deje pod ochrannou vrstvou, ktorá sa vďaka nemu vytvorí a dokáže vydržať veľmi dlho. To znamená, že Vaša pokožka, a hlavne fúzy dostanú poriadnu starostlivosť aj pri extrémnom zaťažení, ako je zachraňovanie mačiatok z housu.

Lanolin má vlastnosti podobné vosku. Tiež vytvára ochrannú vrstvu a poskytuje tak úľavu pokožke. Dobre zvláčňuje a vyhladzuje. Funguje výborne pre obnovu poničených fúzov, ktoré utrpeli pri vášnivom vyvádzaní Vašej drahej polovičky. Je skvelým zmäkčovadlom, a preto sa tiež používa ako kondicionér.

Coco Caprylate/Caprate sa vyrába z kokosového oleja. V kozmetike sa často využíva ako zmäkčovadlo a emulgátor. Je to suchý olej, vďaka ktorému fúzy nezaťaží ani neumastí. Ako už z jeho funkcie zmäkčovadla vyplýva, tak zmäkčuje, zvláčňuje a vyhladzuje. Aj tento olej sa doporučuje aj pre veľmi citlivú pokožku. Veľkou výhodou tiež je, že výborne preniká do pokožky. Podobne pôsobí aj na fúzy či vlasy, vyhladzuje ich a dodává im lesk, za ktorý by sa nemusela hanbiť ani vyleštená plešina Vina Diesela.

Mandlový olej (Prunus Amygdalus Dulcis Oil),katherine-hanlon-242210, tak po tomto oleji bude mať Vaša pokožka pocit blaha. Je naozaj jemný, doporučuje sa aj pre deti, takže sa nemusíte báť, že by Vašej pokožke uškodil. Je to jedna z najkvalitnejších surovín, ktorá sa v kozmetike používa. Pleti dodáva esenciálne mastné kyseliny, ktoré majú vplyv tak na samotnú pokožku, ako aj na fúzy. Dobre preniká do pokožky, ktorú zásobuje vitalizujúcimi vitamínmi (A,B,E) a minerálnymi látkami. Dobre hydratuje aj suchšiu pleť. Vďaka vitamínom E a C vytvára ochrannú vrstvu, ktorá pokožku chráni pred vonkajšími vplyvmi, a to lepšie ako Trumpova stena v USA pred prisťahovalcami z Mexika.

 Arganový olej (Argania Spinosa Kernel Oil) je taktiež v kozmetike veľmi vyhľadávanou surovinou. Je bohatší na vitamíny a esenciálne mastné kyseliny než Rothschild na doláre. Výborne regeneruje a vyživuje. Je to veľmi silný antioxidant a taktiež urýchluje hojenie povrchových zranení na pokožke. Často ho tak môžeme nájsť v najrôznejších liečivých a revitalizujúcich krémoch.

BeardBalm_Angry_Beards

 

KÚPIŤ BALZAM