Vosk na fúzy

Nikoho asi neprekvapí, že sme vosku na fúzy dali včelí základ vosku a lanolín. Lepší základ vosk podľa nás ani nemôže mať. Tu to ale zďaleka nekončí, obsahuje i ďalšie vitalizujúce látky, o ktorých si môžete prečítať nižšie. Kompletné zloženie vosku nájdete úplne dole.  

Včelí vosk (Cera Alba). jc-gellidon-343027je jedným z najpoužívanejších voskov v kozmetike. Oceňujeme ho pre jeho jedinečné vlastnosti. Pomáha pri regenerácii pokožky, vyživuje a hydratuje. Je protizápalový a často sa používa napríklad na popáleniny. Toto sa deje pod ochrannou vrstvou, ktorá sa vďaka nemu vytvorí a dokáže vydržať veľmi dlho. To znamená, že Vaša pokožka, a hlavne fúzy dostanú poriadnu starostlivosť aj pri extrémnej záťaži, ako je napríklad zachraňovanie mačiatok z horiaceho housu.

Lanolin je svojimi vlastnosťami podobný vosku. Tiež vytvára ochrannú vrstvu. Poskytuje tak úľavu pokožke. Dobre zvláčňuje a vyhladzuje. Funguje skvelo pre obnovu zničených fúzov, ktoré napríklad utrpeli pri vášnivom vyvádzaní Vašej drahej polovičky. Je skvelým zmäkčovadlom, a preto sa tiež používa ako kondicionér.

Mandlový olej (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) prinútí Vašu pokožku chrochtať blahom. Je naozaj jemný, doporučuje sa aj pre deti, takže sa nemusíte báť, že by dráždil Vašu hrošiu pokožku. Je to jedna z najkvalitnejších surovín, ktorá sa v kozmetike používa. Pleti dodáva esenciálne mastné kyseliny, ktoré majú vplyv na samotnú pokožku, aj na fúzy. Dobre preniká do pokožky, ktorú zásobuje vitalizujúcimi (vitamínamy A, B, E) a minerálnymi látkami. Dobre hydratuje aj suchšiu pleť. Vďaka vitamínom E a C vytvára ochrannú vrstvu, ktorá pokožku chrání pred vonkajšími vplyvmi, a to lepšie ako Trumpova stena USA pred prisťahovalcami z Mexika.

Pokiaľ ste si neboli istí zložením, veríme, že teraz už máte jasnú predstavu o tom, čo si na fúzy dáváte.

Arganový olej (Argania Spinosa Kernel Oil) je taktiež v kozmetike veľmi vyhľadávanou surovinou. Je bohatší na vitamíny a esenciálne mastné kyseliny ako Rothschild na doláre. Výborne regeneruje a vyživuje. Je to veľmi silný antioxidant a tiež urýchľuje hojenie povrchových zranení na pokožke.

 

 

BeardWax_AngryBeards

 

KÚPIŤ VOSK