DOPING 2.0 – VYTUNENÁ RECEPTÚRA

Na zložení nasratej kozmetiky tvrdo makáme. Dňom aj nocou naslúchame všetkému, čím zásobujete našu zákaznícku podporu. Všetky cenné poznatky z terénu potom v labáku pretavujeme do novej generácie engrybirdej kozmetiky. Doping je rokmi preverený matroš, ktorý pomohol tisícom chlapov z jemných fúzikov vykresať poriadne klince. Verziu 2.0 si preto zaslúžil ako žiadny iný.

Doping

Vykopávame druhú generáciu Dopingu s ešte nadupanejším zložením. Má viac kopexilu, je stabilnejší, pikantnejší, furt pekelne dobre maká a bohovsky vonia.

Boost rastu, ktorý proste chceš.

Nechceme, aby to znelo ako marketingový bullshit. Vo výrobe kozmetických hmôt sa však driapeme na taký level, že prekvapujeme sami seba. Niekedy dokonca prekvapujeme diplomovaných odborníkov v plášťoch. Zápisy z našich porád začínajú byť úlet ako éterické songy od Krajča.

👊 Ak ťa to minulo, tady ve zkratce vysvětlujem, jak Doping maká.

V tomto článku nájdeš slovo birdích expertov podložené príbehmi drakov a dračíc z Angry gangu.

Priprav sa, bude to tanec!

Kopexil vs. rast

Doping

Tak poďme na to! Hlavnou účinnou látkou v Dopingu je kopexil. A ak niečo podporuje rast, tak je to rozhodne on. V Dopingu 2.0 sme STROJNÁSOBILI jeho koncentráciu – teraz maká ako nikdy.

Jeho účinky sú véééľmi ošemetná téma. Mama chemička je knihomoľ a k jeho účinkom má obozretne skeptický postoj. Neverí ničomu, čo nie je preskúmané na dreň a čo biele plášte jednohlasne neposvätili.

Chemička varuje: „Vieme, že kopexil spomaľuje vypadávanie porastu a posilňuje korienky. Nie je však zatiaľ jednoznačne dokázané, že posilňuje rast.“

Ou, čože? Ako je to s tým boostom rastu?! Na kopexil vznikla kopa štúdií, ale výsledky nie sú úplne jasné, pretože idú na obe strany.

My sme hlavne praktici. Doping sme preto dlhé mesiace skúšali sami na sebe a až potom ho pustili do rúk bradáčov. A odvtedy výsledky presvedčili nielen nás, ale aj celý gang!

Hlas gangu: „Keď teraz vidím, ako sa to páperie postupne mení na poriadne stonky, začnem poriadne mazať 2× denne s nahriatím držky a používať Roller.🔥“ (Filip)

Takéto reakcie nám od vás chodia varí každý boží deň. Kým sa mrkneme na fotky pred a po, dáme si na spestrenie malú vedeckú štúdiu.

Štúdia: „Až 60 % účastníkov po druhom mesiaci aplikácie kopexilu pozorovalo nižšiu frekvenciu vypadávania, po štvrtom mesiaci účinky registrovalo 85 % a po šiestom 95 % z nich.“

Všade do teba hustíme, že ak chceš bírd, musíš byť vytrvalý. Tu vidíš, že výsledky sa postupne dostavujú – už po štyroch mesiacoch na kopexile nejaké to zlepšenie vidí skoro každý. Naša chemička má s tým pomalším vypadávaním úplnú pravdu.

Pri tejto štúdii ešte zostaneme.

Štúdia: „Len 20 % účastníkov pozorovalo po druhom mesiaci aplikácie kopexilu nový rast. Po štvrtom mesiaci to však bolo už 60 % a po šiestom 80 %.“

Nemalo to podporovať nový rast, ale čo čert nechcel, kopexil možno pomáha viac, ako sa o ňom môže oficiálne tvrdiť. Alebo keď fúzy vypadávajú pomalšie a rýchlejšie sa po vypadnutí obnovujú, tak sa ich na tlame v jeden moment zíde proste viac.

V každom prípade výsledok to má jediný. Gulervúci!

Hlas gangu: „Rád by som sa podelil o progres rastu. Toto je fotka necelý rok späť, keď som sa rozhodol vyskúšať Doping s Beardroids a Rollerom. Nejde ani tak o dĺžku, ako skôr o to, ako sa mi to krásne rozrástlo. Teraz je ten správny čas nechať bradu rásť. 🤩😄“ (Vojta)

Doping

Nemusíme sa baviť len o tom, že Doping pomáha s riedko-bírdom. Sú medzi vami aj borci, ktorým kopexil vykúzlil bradisko, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani hociktorý Viking.

Hlas gangu: „Posielam na očumovanie produkt vašich produktov 😄 V medzičase bolo upravovanie a skracovanie. Potom som sa ale nasral, nasrali sa aj fúzy a znovu som nabehol na magickú kombináciu fúzožrádla v tabletke a vašej korenistej. Tu je výsledok. 🤟“ (Roman)

Doping

Slušné, slušné, slušné! Nemusí pršať, stačí, keď kvapká. Je to ako so svalmi, nenarastú za noc. A kto tvrdí, že hej, serie si do huby. Alebo sype.

Nechceme si však mazať len med okolo huby, všakže?

Veľmi to nerastie, veľmi netečie, veľmi páli

Nič na svete nie je dokonalé a ani Doping sa nezavďačí všetkým. Za 4 roky v predaji ste nám naň naposielali názorov, že by to vydalo na slušnú knižnú ságu. Vybrali sme ti best of vlastností, ktoré vám najčastejšie neštimujú:

  • Hlas gangu: „Po 4 mesiacoch užívania bez výsledkov. Zozačiatku placebo, ale s rastom porastu som na tom rovnako ako na štarte.“ (Tomáš)
  • Hlas gangu: „Táto várka Dopingu je nažltlá, nie taká hustá, skoro nepáli a brada po nej nie je taká hustá.“ (Erik)
  • Hlas gangu: „Keď začne dochádzať, pumpička nezvláda nasávať Doping do hlavice.“ (Kryštof)
  • Hlas gangu: „Borci, to do toho dávate čili alebo čo, sakra?!! Páli to ako sviňa!!!“ (Rudolf)

Toto však nie sú chyby Dopingu, sú to skôr vlastnosti. Jasné, občas niečo vyložene poserieme, ale za každý takýto prešľap sa ti vždycky v plnej miere revanšujeme. Takže:

  • Výsledky sú z povahy veci individuálne, niekomu pomôže mega, niekomu trochu a niekomu vôbec. Budeme ďalej makať na inováciách, ale zatiaľ ti „Garanciu rastu“, bohužiaľ, dať nemôžeme.
  • Ľahko žltý Doping nevadí. Používame prírodné oleje, ktoré sa pohybujú v určitej farebnej škále. Odtieň však nemá absolútne žiadny vplyv na funkciu, či je Doping biely, alebo žltý, bírd blahom vrní.
  • Hustotu sme nastavili presne tak, aby Doping nestekal po xichte a zároveň sa dal pumpovať. Pumpa nenatiahne všetko a niečo zostane na stenách. Pokojne to však rezni kvapkou vody a vzápätí docucni úplne do dna.
  • Pálivosť je taká, no, niekto ju nedáva, niekomu sedí perfektne. Ale nájdu sa aj magori s titánovou tlamou, pre ktorých je Doping slabý ako čajíček. V každom prípade pálivosť neznižujeme, funguje nám a dá sa na ňu zvyknúť.

Plniť priania všetkým je nadpozemský výkon, hlavne v takto obrovskom množstve. Snáď sme však na správnej ceste. Na jedno povzdychnutie pristane pod Dopingom desať päťhviezdičkových hodnotení vychvaľujúcich ho do neba, tak hádam heej!

Tu je pár ochutnávok toho, ako veľmi gang Doping miluje:

  • Hlas gangu: „Pri používaní viditeľné a skvelé výsledky za 1 miesiac, vzdorujúci holo fľak na brade podľahol. Príjemné pálenie.“ (Panda)
  • Hlas gangu: „Maximálna spokojnosť. Nikdy som si nemyslel, že budem mať beard, teraz chodím k barberovi. Doping + výživa prinášajú ovocie.“ (David)
  • Hlas gangu: „Čau, borci, tento produkt je ten najlepší, čo som zatiaľ mal. Určite kúpim zas!“ (Matyáš)
  • Hlas gangu: „Nie som nasratý bradáč, ale používam váš Doping na obočie. Po cca týždni pozorujem, ako zhustlo. Inak som ho kúpila aj partnerovi a chváli si ho, krásne vonia a hlavne má hustejšiu a jemnejšiu bradu než pred.“ (Martina)

Fakt nás baví, ako láskyplne Dopingu hovoríte korenistá omáčka, vindaloo, magická masť, džús nasratej slečny, krém z neba zoslaný, absolútny masaker alebo benzín na bradu. Paráda, dík za to!

Doping

Doping 2.0

Pri novom Dopingu 2.0 sme receptúru trochu potunili. V každom prípade, čo nie je rozbité, to neopravujeme.

  • Kopexáč na max
    Kopexilu sme do Dopingu poslali TROJNÁSOBOK. Viac nám toho zákony nepovolia, sme na najvyššom prípustnom množstve.
  • Pump it up
    Pri určitej konštelácii sa nám stávalo, že prvé pumpnutie bola len voda. Zamakali sme na stabilite a toto sa už stávať proste nebude!
  • Hřeje, nespaluje
    Pálivosť sme trochu prisolili, ale furt ju držíme v rozumných medziach. Keby to nejakého blázna pálilo málo, chilli omajda so Scorpion Morugou by to mala vyriešiť.
  • One of a kind
    A vôňa, ktorú na Dopingu žerú snáď všetky samičky? Tá je tvorená unikátnym spojením zložiek, ktoré v ničom inom nechceme, a rovnakú vôňu bez nich urobiť nevieme. Bude preto navždy nespochybniteľným dôkazom, že vzorne dopuješ.

Doping

Už počuješ bírd rásť?

Veríme, že ti Doping pomôže. Ale ako veľmi? To vie len pánboh. Väčšine bradáčov fachčí parádne a čaruje bujné bírdy tam, kde sa ešte pred mesiacom blyšťala akurát tak preriedená čistinka. Možno neuveríš, ale píšu nám aj žaby, čo si kvôli nezvládnuteľným úzkostiam a stresu šklbú vlasy, že im Doping pomáha vracať sa do normálneho života a burcovať k rastu dlhé lokne.

Tisíc ľudí. Tisíc chutí. Jeden Doping.

Pár sme vás sklamali, ale za tie stovky príbehov s huňatým happyendom to proste stojí. Doping nepomôže každému, to hovoríme stále, ale neprestaneme na ňom makať. Kto vie, možno bude verzia 420.0 bírd sadiť po trsoch aj do betónovej steny.

Ešte si sa nepochválil, ako ti Doping zafungoval? Pošli nám foto s tvojou story na zákaznícku alebo nám to pinkaj na Fejse / Instáči.