BEARD HYDRO – POKROK A SMӒD NEZASTAVÍŠ

Máš pocit, že na bradu už je všetko vymyslené a objavovať nie je čo? Chyba! Od chvíle, čo sa v našom labáku zrodilo Beard Hydro, komplet sme museli prekopať náš pohľad na bežnú údržbu bírdu. Najväčším problémom väčšiny bradáčov je suchá koža, s ktorou súvisia nepríjemnosti ako lupiny, lámavosť a svrbenie. Proste málo hydratácie. Riešenie je pritom úplne easy – dať bírdu napiť. Smäd vôľou nezastavíš, rovnako ako pokrok. Na to je tu Beard Hydro.

Hydro-1

Čo je to Beard Hydro?

Beard Hydro je funkčný prípravok, ktorý pomáha hydratovať bradu a kožu pod ňou. Je to vycvičený špecialista na úzke spektrum úloh s primárnym cieľom – dodať porastu vlahu. Ľudia od kozmetiky by tomu najradšej hovorili „hydratačné tonikum“, pre nás to však je (a vždycky bude!) proste Hydro. Živá voda na každý bírd. A pretože má brada splav ako Dán, prilepili sme mu k názvu ešte Drunken Dane.

Prečo je také dôležité dať brade napiť? Voda sa z kože počas dňa vyparuje rovnako rýchlo, ako poniektorí kamoši od stola, keď príde na platenie. Nechceným výsledkom môžu byť lupiny, svrbenie kože a slabá, nedajbože poškodená brada. Hydro vie pomôcť bírdu túto vlahu vrátiť.

To je veľký rozdiel oproti olejom a balzamom, ktoré sú aj napriek všetkým svojim skvelým vlastnostiam na priamu hydratáciu krátke. Jednou z mála vecičiek, ktoré vedia bírdu s hydratáciou helfnúť, je náš švajčarák na bradu Beard Jelly Meky Gajvr. Hydratáciu má ako pravé all-in-one riešenie zabudovanú hlboko vo svojom repertoári funkcií.

Všetko sme to po prvom roku v predaji ešte doladili sviežou korenistou vôňou citrusov. Sama osebe je parádna, ale v pohode sa znesie s akýmkoľvek olejom, balzamom alebo parfumom.

Hádam sa nám to podarilo, pretože od vôbec prvého testera máme perfektnú spätnú väzbu. Uznávame, že tester z interného angry tímu môže byť trochu zaujatý, ale veríme, že by si to z prsta necucal, ak by to nebola pravda! A inak sleduj na webe nové hodnotenia, určite sa k vôni vyjadria aj absolútne objektívni sudcovia z radov zákazníkov.

„Musím vyzdvihnout tu novou vůni. Je to fakt boží a na Hydro už nikdy nedám dopustit. Vlastně od týdoby, co mám Hydro, nepoužívám oleje ani nic jinýho.Beardjen nastříkám a je to úplná pecka.“ Mára, 3. 1. 2023

Prečo je Hydro taká revolúcia?

Z Hydra sme mali radosť od prvého momentu, ako uzrelo v našom labáku svetlo sveta. Ale až po intenzívnom používaní a testovaní nám docvaklo, aká ultimátna je to revolúcia! Hydro ponúka úplne nový systém toho, ako sa o bradu starať.

Úplná bírdia New School!😁

Classic School

  • Bradu namočíš
  • Nahodíš olej alebo balzam
  • Dúfaš, že to bude stačiť

New School

  • Pošleš do bírdu Hydro
  • Nahodíš olej alebo balzam
  • Si spoko ako nachľastaný Dán
Hydro-3

 

Bírd potrebuje hydratáciu. Každý bírd! Oleje a balzamy mu ju priamo dodať nedokážu, vedia však vytvoriť bariéru, cez ktorú sa voda pomalšie odparuje.

To niekomu stačí, pretože telo si vie vodu zohnať a uložiť samo. Táto schopnosť však klesá s vekom a zhoršujú ju aj veci ako silný vietor, ostré slnko alebo agresívne fénovanie a farbenie bírdu. Niektorí chlapi majú kožu suchú ako kýbeľ piesku, takže sprcha ani hot towel ich nespasí. V tomto ohľade je Hydro nielen šikovnejší, ale aj funkčnejší variant. New School je stávka na istotu, keď tvoj bírd zožiera nedostatočná hydratácia.

Takže ak ťa trápia lupiny, svrbenie a slabý bírd, polaď zálievku. Na to je celé Hydro stavané!

Prečo kyselina hyalurónová?

Kyselina hyalurónová vo forme sodnej soli vie ako špongia nacucať vodu a udržať ju v koži. Tým priamo zlepšuje hydratáciu a odolnosť kože. Na takomto jednoduchom princípe Hydro stojí, len sme si ho dovolili vyšperkovať ďalšími starostlivo vybranými pomocníkmi, ktoré kyseline hyalurónovej pri plnení misie „BRADISKO V TOPE“ nadšene asistujú.

Aké ďalšie dobroty nájdeš v Hydre?

Našliapanú receptúru sme vytunili v Třebíči a nechali namiešať v našom úplne novom labáku, takže si môžeš byť sakramentsky istý, že tento matroš je absolútne prvotriedny. Mix toho najlepšieho urobí bodku za svrbením a lupinami, aby si mohol začať písať kapitolu silnejšieho a odolnejšieho bradiska.

  • Extrakt z kôry Ziziphus joazeiro – zázrak z pôvodne brazílskych stromov na lupiny a svrbenie
  • Extrakt z plodov ibišteka Sabdariffa – po kyseline hyalurónovej ďalší ďas na hydratáciu
  • Betaine – chráni, posilňuje a rozmaznáva bradu aj kožu
  • Komplex aminokyselín – pre silnejšiu a lesklejšiu bradu, čo sa dá ľahko rozčesať

Hydro-2

Ako z Hydra vytrieskať maximum?

Úplne stačí, keď bírd a kožu poprášiš Hydrom raz denne a poriadne zapracuješ prstami. Ráno alebo večer, ale vždycky na čistý porast. Chvíľku po aplikácii nahoď ešte olej, balzam alebo napríklad naše parádne Beard Jelly. Nie je to raketová veda – Hydrom bradisko zaleješ a olejom vodu zamkneš, aby ti beard cez deň nevyschol a večer neodpadol.

A ak ťa trápi tvorba lupín alebo svrbenie, mrkni sa na recenzie! Niekomu stačí týždeň a po otravnom snežení ani pamiatky!

„Co za kouzla jste do toho dostali, borci?! Po 3 dnech žádné lupy, žádné škrábání. Zázračná voda!“ (Luboš)

Díky, že sa o bírdie inovácie aktívne zaujímaš. Keby čokoľvek, neváhaj a opýtaj sa na engrybirdej hotline. Gang sebe👊

Stay angry!