VALENTINE DROP - NESPÚTANÉ CHÚŤKY NAMIESTO LÁSKY!

Láska. Čo to ako vlastne je? Múdrosť vyrytá do tisícov palánd a dverí jednomyseľne hlása: „Vieš, čo je to láska? Keď ehm ehm v ehm ehm mliaska.” Tak tento rok neriskuj ako pri prechode sklenenými tabuľami v Squid Game a prekľučkuj sviatkom zamilovaných ako boss! Engrybirdie trio noviniek ti otvorí dvere k netušeným hraniciam ľudskej intimity, vášne a spaľujúcej túžby!

 

Ty kokos, 14. február predo dvermi, bonboniéry a vonné sviečky v najvyššom ohrození! Čo však popustiť uzdu fantázii a počúvnuť toho červeného diablika, ktorý ti do uška šepká samé prasačinky? Nedávaj tento rok nudný gýč, postaraj sa radšej o ukojený chtíč. Preži Valentína, na ktorého do smrti nezabudne ani jeden z vás.

Stačí na to originálny darček z lásky alebo proste len také malé sexy prekvápko. Niečo, čím presladený komerčný sviatok so svojou láskou pretavíš do oslavy rozkoše. Hmm?

Tu sú 3 úplne nové nasraté vecičky, s ktorými si užijete sviatok lásky na MAX:

 

 

 

Erós Péros – spaľujúca vášeň aj pre bradu a fúzy


Stačí poslať kvapku tohto kvapalného smilstva do brady a správna atmosféra je naladená. Okrem tvojho xichtu feromóny lásky rozohrejú aj delikátne zóny na vašich telách, takže predohru si zo svojho zoznamu odškrtneš rýchlejšie, ako Amorov šíp preletí srdcom. Vo fľaštičke zo špeciálneho fialového skla s hi-tech pipetou na čudlík.

1-calm-balls-trenky

Erós Péros – spaľujúca vášeň aj pre bradu a fúzy

 

Valentínske boxerky s Balls Holderom


Trenky, ktoré ti podržia! Majú totiž Balls Holder – priehradku na gule, aby sa vercajch celý deň vznášal ako na obláčiku. Komplet vyrobené zo sýtočerveného hebučkého matroša a ozdobené fešnou gumou s mystickým piktogramom. Pretože po trenkách bez setu bol mega hlad, tu máš rovno double pack.

1-calm-balls-trenky

Valentínske boxerky s Balls Holderom

 

Kedy tieto bomby budú v predaji?

Od 31. januára 2022, kým nezmiznú z regálu.

Je to tento rok posledný drop?

Nie! Je to rozhodne prvý drop, ale kedy budú ďalšie a čo v nich bude, sa dozvieš až v správnom čase.

A P.S.: Kto odoberá náš nasratý newsletter, bude mať vždycky náskok. Stačí dole na stránke vyplniť e-mail a prihlásiť sa. ;) Engrybirdí gang má náruč otvorenú.

Čo keď mi nič z toho nesadlo?

Aj, tak to nás mrzí, že sme sa ti netrafili do vkusu. Ale shop máme narvaný aj ďalším tovarom, ktorý urobí chlapovi zaručene radosť kedykoľvek a kdekoľvek. A ak mu chýbajú Vlasy, Brada aj Gule, skús kategóriu Doplnky, tam sa čierneho zlata skrýva tiež za kotol!

Dokedy mám objednávať, nech to stihnem na Deň V?

Aby ti kuriér stihol zásielku čierneho matroša doručiť pred večerom všetkých zamilovaných, objednávaj do piatka 11. februára do 11:11. Je to blbé, ale Valentín proste vychádza na pondelok, takže tak.

A ak sa rozbehneš a prešvihneš magických 2 88 éčok, automaticky získavaš právo vybrať si ešte jeden gulervúci darček – viac info hľadaj v košíku.

 

 

Tak, boyz & girlz, nech sa tento rok vo všetkých brlohoch nasratých bradáčov zatrasie zem. Pokojne aj celé paneláky. Po bradatej nasratosti je totiž hneď tou druhou najlepšou ľudskou emóciou láska.

Pekne hlboká, vlhká a pravidelne pulzujúca láska.