FOTR DROP: ULOV DARČEK FOTRÍKOVI

Každý rok tretiu nedeľu v júni nastáva významný deň našich životov. A stavíme sa, že nemáte poňatia, o čom to, sakra, hovoríme. Slávi sa Deň otcov, vedeli ste? 

#ftrpwr

fotrdrop

Určite ste si všimli, že sme bojovníci za rovnoprávnosť, tak sme sa rozhodli túto dôležitú udalosť poctivo vykričať do sveta a na nerovnosť medzi medzinárodným dňom matiek a otcov upozorniť. Je totiž fér oslavovať obidva dni a vyjadrovať vďaku obidvom rodičom. Predsa len, matka nás síce nosila pod srdcom, ale otec nás starostlivo chránil pred ranami už vo vajciach. 

Zaobstarať fotríkovi ideálny darček môže byť kumšt. Našťastie sme tu my a nachystali sme dostatok darčekov pre všetkých (ne)bradáčov. Šli sme na to pekne od podlahy a od rybníka. Každý má totiž predstavu o svojom ideálnom dni inú, ale zo starostlivo preskúmaných štatistík najčastejšie vychádza, že väčšina fotrov chce hlavne pokoj. Tak sme sa týchto dát chopili a 11. júna dropneme kombo, z ktorého sa dá do pohody aj náš národný poklad Filip Grznár. Mysleli sme hlavne na rybárov, ale tiež na športovcov a fotríkov v 4. mesiaci. Leto už je síce za rohom, ale na formu nie je nikdy neskoro. 

Ak teda plánujete fotríka obdarovať ďalším hrnčekom „najlepší otec na svete“, tak si najprv uvedomte, koľko driny, potu a sĺz ho stálo, kým vás dostal na svet. A koľko drog musel, chudák, užívať celé vaše dospievanie. Čo teda namiesto hrnčeka?

Novinky FOTR DROPU

FOTR DROP vypukne o polnoci z 11. na 12. júna. Dropneme dokopy 10 noviniek, pár z nich sú limitky, ktoré po vypredaní už znova nenaskladníme. Tak si dajte bacha a radšej si to ustriehnite, nech Mišu nemusíme kvôli nešťastníkom preškoľovať na psychologickú poradňu.

omalovánky_1

Stálicou bude predovšetkým kozmetika. Z oleja na fúzy a bradu Khalifa The Sheikh padne na riť každý lovatý foter – dajú sa z neho vycítiť ťažké prachy a vôňa luxusu. Balzamy na fúzy a bradu Steve CEO a Carl Smooth dostanú tretieho bráchu, ktorý sa svojou konzistenciou vprace presne medzi nich. Hrdo nosí meno Javier The Seducer, podrží bradu v daždi, na slnku, vo vetre a vám podrží aj hocijaká žaba.

Tretí kozmetický kúsok z FOTR DROPU vám nemusíme predstavovať. Je to staré známe tonikum na vlasy. Kvôli nešikovnému dávkovaniu ste nám hlásili príliš veľa prípadov závislosti vlasov od alkoholu, tak sme prispôsobili obal šikovnejšej aplikácii a preliali tonikum zo skla do plastu so špeciálnou trigger spúšťou. Plus pridali 100 ml krpca na cesty.

Snáď najočakávanejším kúskom je pečatný prsteň. Znovu sme rozžhavili do biela vyhne Hory osudu a uštvali Manwëho orly, aby nám odtiaľ všetky prstene dostali. Výsledkom sú oceľové masívne hovädá, v ktorých drieme nesmierna nasratosť. Buď ju skrotíte alebo orazíte niekomu bradu, voľbu radšej necháme na vás.

Na zamestnanie rúk máme hneď dve ponuky. Buď môžete obtiahnuť nejakú krásku v omaľovánkach alebo zaspomínať na vinylovú klasiku s nálepkami. Ďalšou sú cigaretové papieriky na zbalenie všetkého možného aj nemožného.  

Z First Kolekšn ste nadšení doteraz, tak môžete počítať s ďalšími swag kúskami. Na leto sú must have ponožky do sandálov, bez nich leto proste neexistuje. Na chytanie tých najmacatejších šťúk v okolí sme pripravili rybársky klobúk. A ak niekto náhodou nechce preflákať celé leto lovením podustiev a je pripravený na kopu driny, potu a krvi, máme pre neho funkčné športové tričko.

triko_1

Snažili sme sa, aby z dropu – a hlavne limitiek – na vás fučala letná atmosféra, pohoda, baby a nohy hore (čie, to už je detail). Tak snáď sa nám to podarilo a ofúkne vás to tiež. Už 11. júna!