BEARD JELLY - PRÉMIOVÉ ŽRÁDLO PRE BRADU

Na receptúre engrybirdieho Beard Jelly sa náš tím produktových vývojárov a chemikov vyšantil. V třebíčskom laboratóriu sme pridali do oleja na bradu toľko dobrôt, že nám z toho vzniklo fajnové želé nabité prémiovým žrádlom. Do gélovej konzistencie sme mohli poslať vo vode rozpustné látky na plnohodnotnú hydratáciu a aj vitamínové gule, ktoré sú najefektívnejšou cestou, ako bírdu bleskurýchlo dodať účinný antioxidant vitamín E.

Beard jelly titulní fotka

Čo je to Beard Jelly?

Beard Jelly, alebo aj želé na bradu, je výrobok na olejovej báze prepracovaný do gélovej formy – vedecky sa označuje ako oleogél. Jeho hlavnou funkciou je vyživiť bradu aj kožu pod ňou, aby bírdu nič nechýbalo a mohol zdravo rásť.

Oleogél sa do brady ľahko zapracováva a pomáha proti svrbeniu aj tvorbe lupín, ktoré rast bírdu klasicky sprevádzajú. Engrybirdie Jelly navyše obsahuje gule s vitamínom E, olej Inca Inchi a extrakt z chmeľu. Okrem hydratácie a výživy tak bradu trochu vyrovná, dodá jej frajerský lesk a celý bírd prevonia sviežou kombináciou bylín a korenia.

Beard Jelly produktová fotka

Prečo oleogél?

Do oleogélu je totiž možné napchať vo vode rozpustné zložky a bradu nakŕmiť dobrotami, ktoré napríklad v olejoch na bradu nenájdeš. Jelly má v sebe napríklad glycerín, ktorý priamo pomáha s hydratáciou, zatiaľ čo olej na bradu skôr len „spomaľuje vysušovanie“. To samo osebe nie je vôbec zlé, ale skús Jelly a zaži ultra spokojný bírd.

Prečo vitamínové gule?

Vitamínové gule sú najefektívnejšou cestou, ako do brady dostať vitamín E. Ako keď herák šľaháš rovno do žily, žiadne fajčenie ani šnupanie. A píš si, že tento vitamín bírd potrebuje ako soľ. V kozmetike je éčko obľúbený antioxidant, o ktorom sa hovorí, že dokáže potláčať prejavy starnutia kože, chrániť ju pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia a urýchľovať hojenie. Takže ak si po poslednom zhodení bírdu vyzeral ako malý chlapec a mladá sa s tebou mesiac nebavila, s Jelly to dotiahneš rovno na batoľa.

Proč vitaminový koule?

Pre koho je Beard Jelly určené?

Ideálne pre každého bradáča, ktorý chce pre svoj bírd ultra top strop. Presne to engrybirdie Jelly totiž je. Alebo si už niekde narazil na oleogél plný vitamínových gúľ?

Ideálna voľba pre toho, pre koho je olej na bradu príliš mastný a balzam na bradu príliš tuhý. Jelly je určené do bradísk všetkých dĺžok. Ľahko bradu napráva, ale nestyluje, takže pri fakticky mocných bírdoch odporúčame kombinovať s tvrdším balzamom alebo voskom – tými doladíš rozcuchané oblasti a stiahneš ich do požadovaného tvaru.

Aké zložky v Beard Jelly nájdeš?

Základom je kvalitné krmivo v podobe mandľového a slnečnicového oleja, látka skvalán pomáhajúca chrániť bradu aj kožu pred poškodením a glycerín na podporu hydratácie.

Tento základ sme našľahali do zábavnej konzistencie oleogélu a doplnili o trojicu vychytaných dobrôt:

Vitamín E vo forme gúľ, ktoré je potrebné rozdrviť v dlaniach, kým Jelly do brady pošleš, ale o to rýchlejšie sa vitamín do kože a brady dostane
Olej Inca Inchi známy schopnosťou podporiť kožu, posilniť bírd a nahodiť frajerský lesk
Extrakt z chmeľu ako prémiové žrádlo, čo urobí radosť hlavne koži

Proč vitaminový koule?

Ako Beard Jelly používať?

Je to úplne jednoduché. Naberieš Jelly podľa dĺžky svojho bírdu, rozotrieš v dlaniach a nadrvíš vitamínové gule. Potom len zapracuješ do porastu. Končekmi prstov premasíruješ aj kožu, aby sa Jelly dostalo úplne všade. Len bacha, je to fakt návykovka!


Sme radi, že keď už bradu nechávaš trpezlivo rásť, máš dosť rozumu sa o ňu aj náležite starať. Keby čokoľvek, neváhaj a volaj na engrybirdiu hotline. Gang sebe

Nech rastú!