First Kolekšn

First Kolekšn je tu. Do teraz ste ostatných gang membrs mohli spoznať vďaka luxusnému beardu alebo zbrúsenému strnisku. Konečne ale môžete nosiť gang sign hrdo cez celý chrbát.

Fúzači, ktorí nás už nejaký ten piatok sledujú, u nás už oblečenie párkrát stretli. Myšlienka naň vznikla tak, že okrem fúzatých brád sme chceli mať aj nasrané trička, aby sme mohli dávať svetu na obdiv, do akého gangu patríme.

first-koleksn1

Vtedy to bolí kúsky z katalógu, a preto sme do nich nemohli siahať tak, jak sme si priali. Strihy ani materiál neboli pod našou kontrolou a jediná variabilita spočívala v tom, či si dáme logo na hruď alebo na čelo. Takže asi nemusíme dodávať, že sme s tým neboli úplne spoko.

Lenže vy ste nám vykúpili skoro aj naše vlastné fusakle a ukázali ste, že o niečo takého fakt stojíte. Pochvalné reakcie nás tešili a hriali na srdiečku pod beard merchom. Ale vedeli sme, že to môže byť lepšie, a tak sme sa znova pustili do práce. Tentokrát na našu skutočnú First Kolekšn.

Bacha, limitka!

Pôvodne mala vyjsť na prelome augusta a septembra. To len tak mimochodom, prečo si môžete v januárovom drope chladiť gule v kraťasoch. Práca na First Kolekšn nás bavila, aj keď bola zložitejšia ako pri predchádzanom merchi. Pýtate sa prečo? Mohli sme si vymýšľať omnoho viac kravin. Ako keď sme si kedysi skladali auto z lega. Vyberali sme strihy, matroš, pošéfili detaily, jednoducho sme si zase so všetkým vyhrali.

Veľmi nás to bavilo a rozhodne chceme pokračovať ďalej. Aj preto budem radi za každý feedback – čo by ste zmenili alebo čo by ste si priali ďalej. Všetko pre nás bolo strašne nové a neomakané, tak sme zvedaví, čo na kolekciu budete hovoriť.

first-koleksn2

Len jednu nevýhodu naše luxusné módne návrhárstvo má. Vďaka všetkým tým hovadinám, ktoré sme vymysleli na mieru našim (a snáď aj vašim) beardom, je kolekšn o fúz drahší ako predchádzajúci merch. Dúfame, že pre to budete mať pochopenie, pretože práve vďaka väčším možnostiam a detailom sme dokázali handry viac priblížiť našim predstavám.

Stopro spoko zďaleka ešte nie sme, ale rovnako sa nám chveli fúzy, keď sme finálne kúsky z limitovanej Kolekšn držali po prvýkrát v rukách. Najviac vieme, že s každým ďalším vyskúšaním to bude lepšie a lepšie, ako postupne zisťujeme, čo a ako (ne)robiť.

Tak si s nami nastavte budíky na polnoc medzi 29. a 30. januárom, nech na vás niečo ostane!