Roidy pre fúzy, vlasy aj celé telo

123-4V tomto článku rozpitváme našu ďalšiu sypku Beardroids. Je to niečo iné, než ste zvyknutí, to ale nie je nič proti ničomu. Boj s rastom je boj komplexný a čím viac front pokryjeme, tým skôr uspejeme. Tak bez ďalšieho otáľania sa poďme pozrieť na kľúčové zložky roidov.

L-Methionin je esenciálna aminokyselina (ľudské telo ju nedokáže syntetizovať, musí byť do organizmu dodávaná s potravou) obsahujúca síru, nositeľ metylovej skupiny v metabolizme bielkovín. Ide o najmenej zastúpenou aminokyselinu, pri ktorej nedostatku klesá výživná hodnota mnohých rastlinných bielkovín. Metionín je aminokyselina, ktorá začína biosyntézu bielkovín, cysteínu, kreatínu a karnitínu. Dermatológovia ho odporúčajú aj na liečbu alopécia (neinfekčné ochorenie spôsobujúce vypadávanie fúzov, vlasov a ochlpenia. Príčiny môžu byť rôzne: dedičné, nesprávne stravovanie, stres), však na to neexistujú klinické štúdie.

L-Cystine je v prírode sa vyskytujúca neesenciálna aminokyselina. Cysteín je spolu s metionínom zástupcom proteinogennej aminokyseliny obsahujúcú síru. Spolu tvoria nerozlučnú dvojku zdrojov keratínu predstavujúceho základný stavebný prvok fúzov i vlasov.

MSM (methylsulfonylmethan) neplést si s BDMS, to je trochu něco jiného. MSM neboli methylsulfonylmethan je přírodní, nejlépe vstřebatelná organická sloučenina síry. Biologicky aktivní síra je nutná pro správné fungování organismu. Při špatných stravovacích návycích a zvýšené míře stresu klesá hladina síry v těle. Používá se zejména jako kloubní výživa. Podporuje růst vousů,vlasů i nehtů. Napomáhá při potížích s akné. Pozitivem MSM je jeho schopnost vykazovat protizánětlivé účinky a pomáhá tělu při procesu detoxikace. Při dlouhodobém užívání MSM se zrychluje hojení a dochází ke snížení bolesti a zlepšení imunitního systému.

Kyselina pantothenová – Vitamín B5 (zdroj Calcium D-Panthotenate) je vo vode rozpustný vitamín, ktorý sa zúčastňuje metabolizmu všetkých živín v tele. Prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy, prispieva k zdravej mentálnej činnosti a energetickému metabolizmu. Zlepšuje kvalitu kože, vlasov i nechtov.

Cetearyl Alcohol sa vyrába z kokosového oleja. Patrí medzi mastné alkoholy a skladá sa z cetyl alcohol a stearyl Alcohol. Nevyvoláva alergické reakcie a nedráždi. Ten sme do zmesi pridali hlavne kvôli jeho schopnosti zvýšenie vstrebateľnosti ostatných zložiek do hlbších vrstiev kože.

Biotin vitamin H (fun fact, je to z nemeckého Haar und Haut - vlasy a pleť a samozrejme fúzy). Rozpustný vo vode, prítomný v žĺtku, pečeni a kvasniciach, v tele syntetizovaný baktériami hrubého čreva. Slúži ako kofaktor mnohých enzýmov potrebných pre metabolizmus tukov a cukrov, ďalej pre rast a obnovu buniek a tkanív.

Zinek (zdroj oxid zinočnatý) stopový intracelulárnej prvok, kofaktor mnohých enzýmov. Je potrebný pre bunkovú proliferáciu, tvorbu väziva, hojenie rán a tvorbu spermií. Jeho nedostatok sa prejavuje hypogonadizmom, poruchami rastu, zhoršením hojenie rán, zhoršením chuti a čuchu, poruchami imunity a vypadávaním vlasov. Najväčší zdroj zinku je mäsitá strava no a potom Beardroids.

Toto sú základné zložky prispievajúce k zlepšenie ako kvality, tak i zdravého rastu fúzov, vlasov a v podstate fungovanie celého organizmu. Ako hovorili starí otcovia, na zdravom tele, zdravá brada. Nech rastú!

 SlozeniBeardroidsOK

KOUPIT BEARDROIDY