7 tipov na darčeky pre mužov

Na zahriatie rýchla hádanka. Čo spája všetkých mužov? Čo má spoločné manžel, otec, dedo, strýko, kolega v práci aj všetci tvoji kamoši? Yeees, sú to chlapi! Ale spoločné majú aj užitočnejšie vlastnosti, od ktorých sa môžeš pri výbere parádneho darčeka odpichnúť. Majú vlasy, majú bradu, nepochybne aj gule a slabosť pre drsné vecičky s dušou temnou ako mučiareň Christiana Greya.

7 tipu na darky 2021 - leden

Tu máš od nás 7 tipov na darčeky, ktoré urobili radosť už tisícom chlapov. Necucáme si to z malíčka, aby sme z teba vytiahli viac prachov. Chceme ti ukázať, že engrybirdí matroš ako darček fakt funguje.

Nadeľ mu absolútnu bombu na Vianoce, narodky, sviatok, výročie, na Valentína, ku dňu otcov alebo proste len tak pre radosť.

Ku každému tipu na darček prihadzujeme od srdca napísané zákaznícke hodnotenie.

Pretože zákazníci sú tí najpovolanejší, ktorí sa s tebou môžu podeliť o to, akú radosť urobil engrybirdí prezent otcovi, dedovi, synovi, manželovi, kolegovi v práci, milencovi alebo akémukoľvek inému chlapovi v ich okolí.

Nech zhoríme v pekle, ak kecáme!

Len jedna odbočka…

Valentín!

3 VALENTÍNSKE ŠPECIALITKY

Valentín je sviatok lásky, ktorý sa zvrhol na kupovanie čokolád a blyšťavých šperkov. My veríme, že oveľa väčšiu parádu urobí darček, ktorý povedie k nezabudnuteľnému zážitku.

A presne preto každý január vypúšťame drop noviniek nasýtených láskou!

Dropy vykopávame pravidelne celý rok a býva v nich extra hot tovar. Určite sa vyplatí odoberať náš newsletter a čierne zlato urvať pekne v predpredaji, v pokoji a pohode. Stačí hodiť e-mail do správnej kolónky dole na stránke (alebo sa upíš k odberu angry lettera) a nič ti neujde.

A tu sú tie 3 sľúbené novinky!

NEW: HREJIVÝ OLEJ JAVIER THE SEDUCER

HŘEJIVÝ OLEJ JAVIER THE SEDUCER

Javier The Seducer je kultová záležitosť medzi našimi vôňami. Ako balzam na bradu sa stal parťákom skúsených zvodcov. Všetko však raz skončí a Javier práve tancuje posledné tango. Na oslavu konca tejto vášnivej vône sme pripravili ultra limitovanú edíciu hrejivých olejov na bradu Javier The Seducer.

Pár kvapiek spaľujúcej túžby do brady a horúca jazda sviatkom zamilovaných sa môže začať. Túto limitku vykopávame v januárovom DROP OF LOVE. Nech mu nedávaš len jednu fľaštičku, naber mu kozmetiky pokojne viac a naláduj mu ju do darčekovej tašky (túto možnosť nájdeš v košíku).

Tipujeme, že Javier je presne ten typ tovaru, ktorý sa v regáloch dlho neohreje. Tak na nič nečakaj a skoč po ňom!

NEW: BOXERKY S BALLS HOLDEROM SEDUCER

NEW: BOXERKY S BALLS HOLDEREM SEDUCER

Boxerky z tak příjemnýho matra, že z nich roštěnky nesundaj ruce. Rudě žhavý. Vybavený Balls Holderem, aby si kule pluly jako na obláčku. A s Cockpitem pro bleskový tasení v terénu. Jestli Valentýn nosí nějaký boxerky, tak jedině ty naše.

Nadeľ mu boxerky s Balls Holderom Seducer. Ďalšia z totálne limitovaných ponúk, takže kupuj radšej hneď, pretože si na ne brúsi zuby celý engrybirdí gang.

NEW: TRUCKER ŠILTOVKA

TRUCKER KŠILTOVKA

Sieťovaná šiltovka na sucháč, ktorá na plné gule reve: THIS IS AMERICA. Čierna kráska, ku ktorej od nás dostane jednu redneck nášivku grátis. Keď k tomu nahodí na Valentína flanel, mulleta a vytúruje ten hrdzavý šesťliter, túlavé mačičky z celého Mid-Westu sa mu zlietnu do lona ako osy na bonbón.

Trucker šiltovka možno nie je úplne valentínska vec, ale zákazníci nás o ňu prosia už rok. Takže veríme, že si ju instantne zamiluje. A dúfame, že ju vo februári nahodí a nezloží z hlavy až do zimy.

7 TIPŮ PODLOŽENÝCH RECENZEMA

Boxerky, ktoré mu podržia

Boxerky s balls holderem Original

Najlepšie boxerky na svete? Tie, ktoré chce chlap nosiť sedem dní v týždni, 365 dní v roku. Proste také dobré, že iné už na seba nevezme. Presne takéto dvojbalenie boxeriek s Balls Holderom. Brutálne príjemný matroš a revolučná technológia pomenovaná Balls Holder. Ide o ergonomicky tvarovanú priehradku, za ktorú si chlap hodí gule, aby sa mu nelepili ku stehnám a zbytočne sa neprehrievali.

„S boxerkami som nadmieru spokojný. Nevedel som že sa môžem takto tešiť zo spodného prádla. Ježiško už vie čo má doniesť. s kombináciou Antistick sa v práci pohybujem o niečo rýchlejšie čo majú radosť moji zamastnávatelia 😃“
Jožo, 13.11.2023

„Môj priateľ povedal, že sa nemusím trápiť s vymýšľaním iného darčeka, že chce takýto dostávať do konca svojho života. Alebo do konca môjho? Teraz neviem 🤔 🤣“
Erika, 22.6.2023

Darčeková sada kozmetiky na gule

Dárková sada Calm Balls s pytlíkem

Je to chlap? Je. Gule má? Má. Touto sadou ho doslova vystrelíš z treniek. Je možné, že aj doslova. O vercajch sa chlapi často veľmi nestarajú, takže sa dosť ksichtia, keď rozbaľujú Antistick a Antisweat. Prvou reakciou bývajú nechápavé úškrny. Tie však končia v momente, keď sa chlap prvýkrát nadýchne bez vajec prilepených ku stehnu. Keď okúsi život bez neustálej potreby hrabať sa v rozkroku a škriabať sa na vajciach. Keď má proste gule v pohode. Lepší darček pre muža je možno už len Margot Robbie zabalená v stužke.

„Vážení, nič lepšie som svojmu starému ešte nekúpila. Najskôr na to neveriaco hľadel, ale po pár dňoch úplne zmenil názor a je s tým maximálne spokojný. A keď je spokojný starý, stará je spokojná tiež ;)“
Beáta, 20.3.2023

3. Zabijak smradu z topánok aj nôh menom SAVER SET

SAVER SET

Kto to nepozná, nech hodí teniskou. Topánky zatuchnuté tak, že takmer spadajú medzi biologické zbrane. A nohy z nich vytiahnuté po náročnom dni hotový biohazard. Vybombili sme preto kombo dvoch killerov, čo si s nožným smradom hravo poradia. Datesaver cez noc vyžerie smrad z topánok, Faksaver zase porieši nadmerné potenie chodidiel, ktoré nevyhnutne vedie k vzniku typickej, často fakt silnej arómy. Jasné, dať takýto darček je ako povedať chlapovi: „S tými tvojimi haxňami sa to už fakt nedá vydržať,“ ale uvidíš, že keď SAVER SET prvýkrát vyskúša, všetko to nevyslovené príkorie ti okamžite odpustí. Darček síce pre neho, ale radosť z neho budeš mať aj ty!

„Dlhé roky zvádzam boj so zápachom z topánok, nepomáhali prášky, krémy ani časté pranie topánok, vždy sa ten zápach ihneď vrátil. Stačilo 1 použitie Datesaver a smrad z topánok je preč, dokonca aj topánky do fitka čo používam denne už nesmrdia. A čo sa týka Faksaver, je to proste topovica, po celom dni večer vyzujem ponožky a nemusím ich vyhodiť do "Biohazard" odpadu. Toto nesmie chýbať vo výbave, v pomere Cena/Výkon = bezkonkurenčné podľa mňa.“
Frederik, 8.10.2023

 

4. Praktický set sprcháča a šampónu
Shower set

Darček, ktorý s vďakou prijme aj chlap, pre ktorého je kozmetika len nutné zlo? Čo bolo tomuto darčeku ubraté na originalite, to doháňa praktickosťou. Dali sme dokopy set praktických makačov, ktorých si tvoj borec bude užívať každý večer.

Doplň náš hustohustý sprcháč a ultrapenivý šampus ďalšími kúskami engrybirdieho matroša a ohákni jeho kúpeľňovú poličku komplet do čiernej. Brániť sa určite nebude. Na aký iný sprcháč a šampón by totiž ľudia písali oslavné ódy, hmm?

„Vyskúšal som a mojím ženám sa vôňa sprcháča a šampónu páči a aj mne. Vôňa sa udržala na koži od večera do samého rána. Preferujem viac JS🤠. Ale aj TF🤘je good. Výrobky sú fakt delo!“
Antonio, 2.2.2023

5. Popravca vyrážok Zit Slayer
Karbonový kartáč ALL-ROUNDER

Jebáky a iné takéto pliagy nemá zmysel mordovať nechtami, problém sa totiž len zhorší. Daruj mu preto Zit Slayer. Namiesto nechtového masakra môže na jebáky poslať majstra kata, ktorý svoju prácu urobí rýchlo a stručne. Z pubiša bude za pár dní zas štramák. Stačí namazať Zit Slayer niekoľkokrát denne a vydržať do kože nerýpať pazúrmi.

„Super vyrážky sa mi hoja rýchlejšie 😇“
Lenka, 21.8.2023

6. Sada starostlivosti o bradu a fúzy Smooth
Sada péče o vousy Smooth

Ak má tvoje šťastné chlapisko bradu a rastie mu to ako z vody, určite ocení nejaké tie prípravky na kultiváciu. Šampónom vydrhne zvyšky guláša, potom to vezme olejom na také to domáce chillovanie alebo vystuží balzamom pred výpravou do drsnejších podmienok. Prípadne to voskom stiahne do šejpu.

Komplet všetko, čo na šľachtenie svojho bírdu potrebuje, nájde v našej parádnej darčekovej sade starostlivosti o bradu a fúzy.

„Produkty sú úžasné, splnili to, čo sľubovali.. krásne balenie, produkty výživné a voňavé. Spokojný je môj muž a aj ja, ideálne ako darček! Budem určite kupovať znovu a presvedčím ostatných chlapov v rodine, nech si nechajú bradu!““
Nika, 1.5.2022

„Úplne pop*či set ktorý robí presne to čo avizuje a ešte k tomu vonia tak brutálne, že len čo ho aplikujem, žena začne po mne slintať jak bernardín ???? takže palec hore chlapi len tak ďalej. Určite to nieje zďaleka posledná objednávka ktorú som spravil....“
Martin, 21.6.2022

7. Parfumy
Parfémy MORE, co maj všeho more<

Perfektným darčekom pre každého chlapa, napríklad práve na Vianoce, je parfum. Nehovoríme teraz o vôňach od takých tých firiem, čo vyrábajú hlavne teplákové súpravy, futbalové lopty a tenisky. My tu hovoríme o poctivom parfume, ktorý mu vydrží celý deň, celú noc. Nie iba prvých 10 minút. O parfume, za ktorým sa budú baby na ulici otáčať. Hovoríme proste o našich parfumoch, ak to doteraz nebolo jasné :) Tie majú vonnej zložky dvakrát viac, ako mať musia, aby sa im dalo hovoriť parfum.

Pravá zábava s parfumami však prichádza až teraz, pretože sa mu musíš trafiť do frňáka:

  • Urban Twofinger je drevitá, korenistá vôňa s nádychom santalového dreva
  • Jack Saloon zas orientálna vôňa plná sviežich bylín, levandule a vzácnych driev
  • Sick Sensei potom korenistá vôňa ružového korenia, pačuli, hovädzej kože, ambry a santalu

Nevieš? Tak ber najprv len tester, oňuchaj a až potom sa rozhodni! Keď sa zadarí, urobí parfum radosť celému jeho okoliu.

„Na tom mojom chlapovi vonia ten parfém úplne božsky a vydrží celý deň. Dobre robíte to čo robíte 👌👍“
Veronika, 28.7.2023

„Vôňa predbehla moje očakávania. Len ťažko sa dá nájsť slová, ktoré by boli adekvátne.“
Tomáš, 17.7.2023

ULTIMÁTNY TIP NA DARČEK PRE CHLAPA

Si v šoku, koľko radosti môže chlapovi urobiť kozmetika? Fakt stačí len nezhrabnúť prvú šmejďácku sadu na benzínke, ale pohrať sa s výberom. Daj mu niečo, čo má dušu a gule.

A píš si, že okrem výrobkov samotných má dušu aj celé balenie, v ktorom ti čierne zlato od Angry Beards dorazí.

  • Totálne vytunená krabica, ktorú je radosť rozbaľovať
  • V každej krabici malá odmena a krátky list
  • Sady tak luxus zabalené, že stačí mašľa a sú ready robiť radosť

 

A to je asi tak všetko, čo o darčekoch pre mužov, chlapov, synov, dedov, strýkov, manželov, priateľov, kolegov, svokrov, bráchov, bratrancov a milencov vieme. Nestačilo ti to? Alebo toho bolo toľko, že potrebuješ helfnúť s výberom? Stačí pinknúť správu na podporu, radi ťa z brindy vytiahneme!

Teraz už bež nakupovať a určite na stránke každého produktu prebehni aj sekciu Hodnotení, z ktorej sme sem čerpali. Často sú tam fakt perly!!!